Tyrskähdetty: Kiitos varhaisjakajille, missä viipyvät nopeusrajoitusmaalaukset ja tämän vuoksi hoitajat uupuvat

0

Paljon kiitoksia varhaisjakajille, jotka tuovat iloa vanhuksille! Varhaisjakelijat heräävät ennen kukonlaulua ja hoitavat asiat hyvin. Monet ihmiset ovat yksinäisiä ja lehti tuo paljon virkistystä.

Mummeli 95 v.

Kyllä on kaupungilla vaikeaa saada maalattua 40 km:n nopeusrajoituksia katuihin. Ei luulisi kovin kallistakaan olevan. Luvataan, mutta tulosta ei näy. Seuraavaksi tulee syksy ja sateet, ja se onkin seuraava selitys, miksi ei voi maalata.

Kuka näitä vastustaa

Kannanotto viime Kaarina-lehden Tyrskähdykseen terveyskeskuksesta: Kenen asenteessa on parantamisen varaa? Eri yrityksillä ja toimialoilla on omat tietokantansa. Voit tulostaa itse paperille Omakanta-sivuilta terveystietojasi. Sieltä näkyvät myös Tyksin asioinnit. Onko ihme, että hoitajat uupuvat työssään ja hakeutuvat eri alalle, kun palaute on tällaista?

Tyytyväinen asiakas

Lämpimät kiitokseni Kaarinan terveyskeskuksen lääkäri Kaisa Strömmerille hyvästä hoidosta.

Seija 87 v.

Talossa on kaupungin ympäristöterveyden vahvistama parveketupakoinnin kielto. Parvekkeella tupakoidaan silti. Ei auta hyvä puhe, ei anelu, ei uhkasakko. Kärsijän kohtalo on olla hiljaa ja pysytellä poissa omalta parvekkeelta.

Köh köh!