Tyrskähdetty: Rauhalinnan luontopolku pilalla ja autosta viskeltiin maskeja luontoon

0

Rauhalinnan luontopolku on pilalla. Pääsy polulle on vaikea, isoa sepeliä kävelytiellä. Polku on täynnä juuria ja kiviä. Rollaattorilla pääsy mahdotonta ja myös vanhemmalle ihmiselle. Metsä ympärillä myös täysin hoitamaton, opaskyltit vinossa.

Heikki Sundqvist

Autoilijoita aina moititaan, että ajavat Pyhän Katariinan tiellä kovin. Ei siinä voi: kun Kurkelantien valoista lähdetään Paraistentien risteykseen, sillä välillä on 15 suojatietä, joita pitää seurata. Monet myös oikaisevat muualta kuin suojateitä, eli autoilijan pitää pysähtyä vähän väliä. Siinä ei voi mitenkään kaahata.

Autoilija

Ihmettelen Kaarinan Kesämäessä maskien heittelyä autosta luontoon. Olisiko ollut liian vaikeaa viedä maski kotiin ja heittää siellä roskiin? Ajettiin takananne, me, jotka emme koskaan heitä roskia luontoon.

Voi voi

Rauvolan mopoilua koskenut Tyrskähdys viime Kaarina-lehdessä on herättänyt hämmennystä. Toimitus pahoittelee, että se on henkilöitynyt tunnistettavasti. Kyseessä oli yhden naapurin mielipide, ei koko naapuruston.

Kaarina-lehti