Tyrskähdetty: Turhaan katsoin valtuuston kokouksen ja yritin pop up -rokotukseen

0

Kaupunginvaltuuston kokous 16.8. oli varsinainen salaseuran kokous. Valittiin hallitus ja lautakunnat, mutta eipä valituista henkilöistä vaivauduttu kertomaan kokousta seuranneille. Onko tämä edes lain mukaista toimintaa?

Turhaan katsoin

Kiitos paljon Jaakko Latvalalle hienosta kannanotostasi nuorten mopoiluun. Ihanaa kun välillä nuoria halutaan ymmärtää, eikä aina vain moitita! Jokaisen pitäisi myös muistella omaa nuoruusaikaa: nuori on täynnä energiaa ja johonkin se tulee purkaa. Miksi kaupungista ei löydy paikkaa mopopojille, missä he voisivat purkaa energiansa tekemiseen, eli vaikka mopojensa kunnostukseen ja ruuvailuun muita häiritsemättä?

Kannustetaan nuoria hyvään

Koronarokotukset eivät toimi hyvin nyt Kaarinassa. Pop up -rokotukseen ei päässyt ottamaan toista korona rokotusta 11.8. ja siitä viikon kuluttua 18.8. ei myöskään, koska rokotteet olivat loppuneet. Henkilö, joka on valveutunut ja haluaa huolehtia koronarokotuksistaan ei saa siihen mahdollisuutta.

Kolmas kerta toden sanoo?

Mitä ihmettä Maria Kesti kirjoittaa lehdessä, että Kaarinaan muutti viime vuonna 2600 henkilöä? Väestölisäys oli vuodessa kuitenkin noin 700 henkilöä. Unohtuiko kertoa pois muuttaneet? Kirjoituksesta sai aivan väärän kuvan todellisesta tilanteesta.

Tarkkuutta kirjoituksiin

Kiitos palautteesta! Molemmat luvut ovat oikein. Kaarinaan muutti viime vuonna 2617 henkilöä. Pois muutti 1992 henkilöä. Kun mukaan lisätään vielä syntyneiden ja kuolleiden määrä, yhteensä Kaarinan väkiluku kasvoi 733 henkilöllä. Kritiikkiä saanut pääkirjoituksen kohta käsitteli uusien asukkaiden määrää Kaarinassa. Luvuista oli kerrottu tarkemmin aiemmin, Kaarina-lehdessä 4.8.2021.

Kaarina-lehti