Paljon komeita maalipaikkoja, mutta vain kaksi maalia – katso kylmässä kaatosateessa pelattu Kakkosen paikallisottelu SalPa–KaaPo

0
KaaPon edustusjoukkue pyrkii selviämään otteluruuhkasta kierrättämällä paljon juoksemista vaativien paikkojen pelaajia. Myös välipäivien palautumiseen on kiinnitetty huomiota. Kuva harjoituksista toukokuun lopussa Kaarinassa.

Jalkapallon Kakkosen B-lohkon paikallisottelussa nähtiin keskiviikkona komeita maalipaikkoja ja kaksi täysosumaa, yksi kummallekin joukkueelle. SalPa ja KaaPo siis tasasivat pisteet Salon Urheilupuiston litimärällä nurmella pelatussa ottelussa.

Sade ja tuuli näyttelivät isoa roolia ottelussa. Ottelun kommentaattori, pitkän linjan jalkapallovalmentaja Akusti Salonen sanoi, että vastaavia sadepelejä ei osu omalle kohdalle välttämättä edes joka vuosi.

– Näin kova sade osui omalle kohdalle viimeksi kaksi-kolme vuotta sitten, Salonen muisteli.

SalPa pääsi ottelussa heti niskan päälle, kun Niko Leskelän veto upposi KaaPon maalivahti Teemu Muurisen taakse jo 10. peliminuutilla. Vetoa edelsi SalPan hyvä riisto KaaPon maalialueen edustalla ja Pekka Mattilan tarkka syöttö vapaaseen paikkaan Leskelälle.

KaaPon onnistui tasoittaa peli vasta toisen puoliajan lopussa. Niklas Blomqvist onnistui KaaPon kulmapotkun jälkitilanteesta, kun peliä oli pelattu 84 minuuttia.

Näiden maalien välissä oli useita esimerkiksi tolppiin osuneita potkuja. Katso maalit ja maalitilanteet ottelutallenteesta.

Ottelun selostavat ja kommentoivat Juha Tuuna ja Akusti Salonen. 

Jos ottelu ei näy yllä, katso se tästä.


 

Otteluennakko / 17.8.2021

“Voittoja tulee, kun pelaamme paremmin” – KaaPo lähtee keskiviikkona kolmen tappion jälkeen SalPan kaatoon

 

Kaarinan jalkapalloylpeys KaaPo lähtee keskiviikkona Saloon ja kohtaa Kakkosen B-lohkon paikallisottelussa SalPan.

KaaPolla on takana kolmen ottelun tappioputki. Lauantaina katkeraa kalkkia syötti HJS kotona. Sitä ennen pisteet nappasi sarjakärki FC Jazz sekä kotona että vieraissa.

Paikallisottelussa on mielenkiintoinen lähtöasetelma, sillä SalPa sai lauantaina tahkottua tasapelin porilaisista.

Minkälaisin ajatuksin päävalmentaja Pasi Läpinen luotsaa joukkueensa Saloon?

– Voittoja tulee, kun pelaamme paremmin. Pitää välttää isot virheet, luoda enemmän maalipaikkoja ja tehdä niistä maaleja. Katson, että olemme pelillisesti pärjänneet viime matseissa, mutta maaleja pitää tehdä.

 

KAAPON pelitahti on normaalia tiukempi, kun koronan siirtämät heinäkuun ottelut pelataan elokuussa. Keskiviikon peli on KaaPon neljäs puolentoista viikon sisällä.

– Peruuntuneet ottelut on jouduttu survomaan elokuulle. Pärjäämme, kun kierrätämme pelaajia erityisesti tietyillä paikoilla, joissa juoksukilometrejä tulee paljon. Laaja pelaajarivistö on myös meidän vahvuutemme, mainitsee Läpinen.

Salolaisten sijoitus B-lohkon sarjataulukossa on tällä hetkellä viides ja kaarinalaisten yhdeksäs. SalPalla on pisteitä kasassa 15 ja KaaPolla 11. Kummallakin on takana vasta yhdeksän ottelua.

Sarjan kärjessä ovat 13 ottelua pelanneet FC Jazz ja HJS, kummallakin on 23 pistettä. Sarjataulukon todellinen kärki taitaa olla Paraisten PIF, jolla on kymmenestä ottelusta 20 pistettä.

– Sarjataulukkoa ei kannata juuri nyt katsoa lainkaan. Yhdellä tai kahdella voitolla tapahtuu paljon, sillä sarja on hyvin tasainen, sanoo Läpinen.

 

KAARINA-LEHTI näyttää SalPa–KaaPo-ottelun suorana lähetyksenä digitilaajilleen tässä jutussa.

Juttua päivitetty ottelun jälkeen 18.8. kello 20.40.