Kaarinan nuorisopalvelujohtaja eroaa vajaan vuoden jälkeen

0

Kaarinan nuorisopalvelujohtaja Reija Kankilampi on irtisanoutunut virastaan ja siirtyy muualle jo ensi viikolla. Kaarinan vapaa-aikalautakunta käsittelee tänään keskiviikkona uuden nuorisopalvelujohtajan rekrytointia.

Lautakunnan pohjaehdotuksen mukaan virka julistetaan auki ja kelpoisuusehdoiksi asetetaan soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus hallintotehtävistä sekä riittävä johtamistaito.

Kankilampi kertoo Kaarina-lehdelle lähtevänsä Loimaalle nuorisosihteeriksi.

Hän ehti työskennellä Kaarinan nuorisopalvelujohtajana vasta vajaan vuoden. Viime vuoden syksyllä hänet valittiin vapaa-ajan lautakunnassa täpärällä äänestyksellä. Päätökseen käytettiin otto-oikeutta, ja valinnasta äänestettiin vielä kaupunginhallituksessa. Siellä Kankilampi sai selvän enemmistön äänistä.

Nuorisopalvelujohtaja vastaa nuorisopalveluiden taloudesta ja toimii nuorisotyöntekijöiden, erityisnuorisotyöntekijän, etsivien nuorisotyöntekijöiden sekä uraohjaajan esimiehenä. Tehtävään kuuluu asioiden valmistelu poliittista päätöksentekoa varten.