Kaupungin yksiköissä ei tartuntoja – Lähde pop up -rokotukselle illalla

0
Näytteenottoa Kaarinan terveyskeskuksen drive in -pisteellä. Arkistokuva.

Viime viikolla Kaarinan kaupungin toimipisteissä ei ole todettu koronavirustartuntoja, tiedotti kaupunki maanantaina.

Kaarinan ilmaantuvuusluku eli tautitapausten määrä suhteessa asukaslukuun on viimeisen kahden viikon keskiarvon mukaan on laskenut mutta on yhä korkea. Tänään maanantaina Kaarinan ilmaantuvuusluku on THL:n mukaan 162.

Seuraava pop up -rokotus, jonne voi tulla ilman ajanvarausta, on Oskarintalolla eli vanhalla virastotalolla keskiviikkona 8.9. klo 9–15.30. Paikalla annetaan sekä 1. että 2. rokotteita. Rokotukselle voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet kaarinalaiset.

Lisäksi ensi viikolla tiistaina järjestetään ilta-aikaan pop up -rokotuksia. Rokotuksen voi käydä ottamassa 14.9. kello 14–20 välillä. Ilta-aikainen rokotus on tarkoitettu vain 1. rokotteen ottajille.