Lapsille tänä syksynä vielä kalastuskursseja

0
Kuva kahden vuoden takaa, jolloin Paavo Tikkanen osallistui Kaarinassa vastaavalle kalastuskurssille ja sai saalista.

Länsi-Suomen Kalatalouskeskus ja MLL Kaarinan yhdistys järjestävät tänä syksynä Hovirinnan rannassa kouluikäisille lapsille kalastuskursseja. Kurssilla opetellaan eri kalastustapoja, kuten onkimista, laiturilta pilkkimistä, heittokalastusta ja katiskalla kalastusta.

Kursseja järjestetään kaksi. Molemmat kurssit ovat samanlaisia. Jos mielii ensi viikolla järjestettävälle kurssille, kannattaa pitää kiirettä, sillä ilmoittautuminen loppuu jo torstaina. Toinen kursseista järjestetään lokakuussa.

Kurssi on maksuton eikä omia kalastusvälineitä tarvitse olla. Kurssille mahtuu kymmenen lasta, ja jokaisella lapsella tulee olla mukanaan huoltaja. Jos lapsen mukana oleva aikuinen osallistuu kalastukseen, hänen tulee suorittaa valtion kalastonhoitomaksu.

Kurssi 1 pidetään 25.–26.9. kello 9–11, ilmoittautuminen 16.9. mennessä. Kurssi 2 pidetään 14.–15.10. kello 13.30–15.30, ilmoittautuminen 7.10. mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen jonna.tahtinen@kalatalouskeskus.fi.