Liikkeelle eläkkeelläkin

0
Syysliike järjestetään jälleen keskusliikuntapuistossa. Kuvassa liikkujia vuodelta 2018.

Eläkkeelle jääminen on suuri elämänmuutos, minkä vuoksi Kaarinan kansalaisopisto tarjoaakin nyt eläkkeelle jääville valmennuskurssin. NYTKU – Elämäni eläkevuodet -valmennuskurssi alkaa 6.10. Vaparissa. Kurssilla muun muassa jaetaan kokemuksia eläkkeelle jäämisestä sekä motivoidaan liikkumisen aloittamiseen.

Kurssille ilmoittautuminen päättyy tämän viikon torstaina. Kurssi jatkuu joulukuulle saakka.

Ensi viikolla vietetään vanhusten viikkoa, ja sen kunniaksi Kaarinan kaupunki järjestää iäkkäille Syysliike-nimisen ulkoilupäivän maanantaina 4.10. kello 13–15. Tapahtuma järjestetään keskusliikuntapuiston urheilukentällä, ja se on osallistujille maksuton.

Ohjelmassa on toimintapisteitä, ja osallistujat pääsevät muun muassa tanssimaan, frisbeegolfaamaan ja kokeilemaan keskusliikuntapuiston uutta ulkokuntosalia.