Littoisten monitoimitalon uudelle päiväkodille etsitään johtajaa

0

Kaarinassa päätettiin kesäkuussa perustaa Littoisten monitoimitalolle päiväkoti, jonka toiminta alkaa vuoden vaihtuessa. Nyt päiväkodille on perustettu myös johtajan virka. Johtajan on tarkoitus ryhtyä työhönsä jo tämän vuoden puolella marraskuun alussa.

Päiväkodinjohtajaa tarvitaan jo etukäteen päiväkodin suunnitteluun, työntekijöiden rekrytoimiseen ja yhteydenpitoon vanhempien kanssa. Rekrytointi on pian käynnistymässä.

Tällä hetkellä Littoisissa ja Auranlaaksossa on vajaa viisisataa lasta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Ennusteen mukaan alle kouluikäisten kaarinalaislasten määrä kasvaa alueella 120:lla vuoteen 2029 mennessä, ja heistä kolme neljäsosaa tarvinnee hoitopaikan. Erityisen paljon hoitopaikkatarvetta arvioidaan olevan Untolassa, Paltassa, Nunnassa ja Verkakylässä.

Littoisten monitoimitalo on toiminut Hovirinnan koulun väistötilana syksystä 2017. Tilat vapautuivat koulun käytöstä tänä syksynä.