SalPa käänsi paikallisottelun voitoksi – Katso videolta miten KaaPon hallinta suli naapurin maaleihin

0

Katso Kaarinassa 3.9 pelattu ottelu nyt videotallenteena. Kaarina-Lehti näytti ottelun suorana 3.9. kello 18.30 alkaen. Pelin selostaa Juha Hyssälä ja kommentaattori on topparilegenda Pauno “Pake” Kymäläinen.

Ottelustriimin tuottaa MNR.

KaaPo–SalPa-ottelu päättyi lukemin 0–2.

 

 

Jos otteluikkuna ei näy yllä, katso peli täältä.

 

Otteluennakko 2.9.:

Naapurijoukkueet ovat tulostaulukossa peräkkäin ja lähes identtisillä pisteillä. Se ennakoi perjantain derbystä huipputasaista.

Salon Palloilijat on jalkapallon Kakkosen B-lohkon tuloslistalla sijalla kuusi. Pisteitä salolaisilla on kasassa 19. Kaarinan Pojat on sijalla seitsemän ja pisteitä on 18.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on vain reilu kaksi viikkoa. Silloin pisteet tasattiin Salossa 1–1 päättyneessä ottelussa.

SalPalla on perjantain ottelun alla kaksi tappiota, joten Kaarinaan saapuu takuuvarmasti voitonnälkäinen joukkue.

Myös KaaPolla on niukka 0–1-tappio edellisestä FC Honka Akatemia -ottelusta. Tämä ottelu pelattiin tiistaina Kaarinassa.

KaaPo ja SalPa ovat juuttuneet B-lohkon kärkikastiin, mutta kummallakin on mahdollisuudet nousta vielä kärkikahinoihin, sillä joukkueilla on pelaamatta vielä yhdeksän ottelua.

Kummankin joukkueen ottelutahti on ollut elokuussa hurja, kun koronatapausten takia alkukaudesta siirtyneitä otteluita pelattiin tiheällä tahdilla. SalPalla huilipäiviä on ennen tätä ottelua kuitenkin kolme enemmän.

Kakkosen kausi jatkuu pitkälle lokakuuhun.