Näitkö huumeidenkäyttöä kadulla? Kerro Kaarinan päihdetilanteesta

0
Arkistokuva.

Onko sinulla havaintoja siitä, että alaikäisille olisi välitetty Kaarinassa alkoholia, nuuskaa tai huumausaineita? Oletko viimeisen vuoden aikana nähnyt huumeidenkäyttöä Kaarinassa kadulla tai muulla julkisella paikalla? Saako Kaarinassa helposti apua päihdeongelmiin? Mitä muutoksia rahapelaamisessa pitäisi Kaarinassa tehdä?

Edellä olevia asioita kysytään verkkokyselyssä, joka on parhaillaan auki. Varsinais-Suomen kunnat pyytävät kyselyssä asukkailta tietoa ja mielipiteitä kunkin kunnan päihde- ja rahapelitilanteesta. Samalla asukkaat voivat kertoa toiveensa siitä, miten päihdehaittoja pitäisi omassa kunnassa vähentää.

Kyselyyn voivat vastata kaikenikäiset asukkaat, ja vastaaminen on nimetöntä ja luottamuksellista.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Varsinais-Suomen kuntien terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä ja ehkäisevässä päihdetyössä. Aiemmin vastaavia kyselyitä on tehty Varsinais-Suomessa Turussa, Salossa ja Paimiossa. Kysely on osa valtakunnallista Pakka-toimintamallia.

Kysely löytyy verkosta täältä. Vastata voi 30.9. asti.