Pahimus: Vapaudu aina omasta vastuusta

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Salaliittoteorioiden logiikka on kiehtova. Pahimus kuuli juuri, kun joku pohti, miksi koronavirus on vaarallinen juuri niille, jotka eivät ole ottaneet koronarokotetta. Koronavirus tappaa siten niitä, jotka vastustavat valtiovaltaa. Koronaviruksen täytyy siis olla valtiovallan juoni karsia vastustajiaan.

Kyseessä on mestarillinen päättelyketju, jolle Pahimuksenkin täytyy nostaa hattua. Faktat, joihin päätelmä perustuu, ovat ihan oikein, vain syy-seuraus-suhteet ovat vinksallaan.

Samalla logiikalla epäilyksiä herättää se, miksi niiden jalat kastuvat, jotka kävelevät ulkona ilman kenkiä. Kyseessä täytyy olla kenkäteollisuuden salaliitto sille, että ihmisten olisi pakko ostaa kenkiä.

Niiden ihmisten lapset eivät opi lukemaan eivätkä laskemaan, jotka eivät päästä lapsiaan kouluun eivätkä opeta heitä itse. Kyseessä täytyy olla valtiovallan salaliitto pitää kouluoppeja vastustavat ihmiset tyhminä ja yhteiskunnan ulkopuolella.

Onnettomuusriski liikenteessä kasvaa merkittävästi, jos ajaa rajua ylinopeutta, humalassa ja ilman turvavöitä. Kyseessä on valtiovallan ja autoteollisuuden yhteisjuoni saada ihmiset tottelemaan lakeja ja käyttämään auton varusteita.

Tämähän on mahtavaa! Ja kaikkein pahimpia juonittelijoita ovat lääkärit. He varmasti istuttavat ihmisiin siruja, joiden vuoksi terveys romahtaa ja vaatteet kutistuvat niiltä, jotka ahmivat rasvaa ja sokeria eivätkä liiku.