Paraistenväylän yleisötilaisuus keskiviikkona illalla

0

Ely-keskus järjestää syyskuussa kaksi yleisötilaisuutta kaarinalaisille Paraistenväylästä eli uudesta Kuusiston halki kulkevasta tieyhteydestä. Mikäli Paraistenväylä rakennetaan, saariston pääliikenne Turku–Helsinki-moottoritielle kulkee jatkossa Auvaisbergiin rakennettavaa siltaa ja Kurkelantietä pitkin.

Yleisötilaisuuksiin ei pääse paikan päälle, vaan ne pidetään pandemian vuoksi verkossa. Tarvittaessa yleisötilaisuutta voi tulla seuraamaan Kaarina-taloon. Tilaisuuksissa pääsee tutustumaan suunnitelmaluonnoksiin ja esittämään niistä mielipiteensä.

Ensimmäinen yleisötilaisuus on jo huomenna keskiviikkona illalla. Silloin käsitellään tieosuutta Turku–Helsinki-moottoritien sekä mahdollisen uuden Auvaisbergin sillan välillä. Kokousta voi seurata myös Kaarina-salissa.

Seuraava yleisötilaisuus on ensi viikolla tiistaina. Silloin keskitytään Kuusistonsalmen ja Kirjalansalmen sillan väliseen osuuteen Paraistenväylästä. Tätä kokousta voi seurata Kaarina-talossa kokoushuone Kuusistonsalmessa.

Ensimmäinen yleisötilaisuus 15.9. kello 18. Toinen yleisötilaisuus 21.9. kello 18. Teams-linkit yleisötilaisuuksiin löytyvät osoitteesta vayla.fi/kurkela-kuusisto.