Ruotsinkielisen päiväkodinjohtajan virka jälleen haettavana

0
Ruotsinkielinen päiväkoti etsii päiväkodinjohtajaa.

Sivistyslautakunta päätti avata ruotsinkielisestä esiopetuksesta ja varhaiskasvatuksesta vastaavan päiväkodinjohtajan viran haettavaksi. Tavoitteena on saada päiväkodinjohtaja aloittamaan virassa 3.1.

S:t Karins svenska förskola ja S:t Karins svenska daghem ovat tällä hetkellä vailla kokoaikaista päiväkodinjohtajaa, koska avoimena olleeseen virkaan ei aiemmin saatu yhtään hakemusta. Viran haku oli avoinna tänä keväänä, mutta koska hakijoita ei hakuaikana ollut, rekrytointi keskeytettiin maaliskuussa.

Päiväkodinjohtajan tehtävät on hoidettu toistaiseksi siten, että esiopetuksessa työskentelevä varhaiskasvatuksen opettaja hoitaa oman työnsä ohella päiväkodinjohtajan tehtävät esiopetusryhmien osalta ja varhaiskasvatuksessa työskentelevä varhaiskasvatuksen opettaja hoitaa oman työnsä ohella ne päiväkodinjohtajan tehtävät, jotka kohdistuvat kahteen varhaiskasvatuksen lapsiryhmään. Tämä järjestely on voimassa tämän vuoden loppuun saakka.