Katso video: KaaPolle makea voitto VJS:stä – KaaPon tavoite neljän parhaan joukkoon on vahvasti elossa

0
Kaarinan kotiyleisö pääsee seuraamaan lauantaina KaaPon otteita toiseksi viimeistä kertaa kotikentällä tällä kaudella. Kaarina-Lehti striimaa ottelun kello 15 alkaen. Kuva: Jori Liimatainen.

Jalkapallon Kakkosen keskikastiin jämähtänyt KaaPo pelasi lauantaina toiseksi viimeistä kertaa kotikentällään tällä kaudella. Jäljellä on vielä viisi ottelua, mutta niistä neljä KaaPo pelaa vieraissa.

Lauantaina Kaarinan Puuha-areenalle saapui Vantaan Jalkapalloseura eli VJS, joka oli heti KaaPon perässä kahdeksantena sarjataulukossa.

– VJS on tehnyt hyvää nousua sarjassa. Me lähdemme otteluun tutulla taktiikalla, vauhdikkaalla hyökkäyksellä ja hyvällä puolustuksella. Pitää olla tehokas maalipaikoissa, kuvaili vastuuvalmentaja Pasi Läpinen ennen ottelua.

Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen KaaPo latoi kaksi maalia kolmen minuutin sisään. Maalinteon aloitti KaaPon maalitykki Juho Salminen ja Matias Salminen jatkoi muutamaa minuuttia myöhemmin 2–0.

KaaPon avausmaali oli Juho Salmisen kymmenes osuma kuluvalla kaudella. Voit katsoa maalit helposti alla olevasta videosta, ensimmäinen maali tuli 66. peliminuutilla.

VJS:n 2–1-kavennusmaali tuli, kun ottelu pyöri jo lisäajalla.

Voiton myötä KaaPo nousi sarjataulukossa jo sijalle viisi. Pisteitä on kasassa 25. Neljäntenä on naapuri-SalPa, jolla on yksi piste kaarinalaisia enemmän. Sarjaa johtaa Piffen 38 pisteellä.

 

Jalkapallon Kakkonen: KaaPo–VJS 18.9. kello 15. 

Ottelutuotannosta vastaa MNR ja ottelun selostaa Mikko Seppälä. Kuvaaja on TS:n Juha Paju-Heikkilä.

 

 

Jos katseluikkuna ei näy yllä, katso ottelu täältä.

KOTIJOUKKUE kärsi muutaman avainpelaajan loukkaantumisista. Roope Läpinen on sivussa koko loppukauden, Sami Rähmösen tilanne on vielä epäselvä.

Ilmari Heinonen palaa joukkueen harjoituksiin ensi viikolla ja toivottavasti pian myös peleihin.

Samuli Linjos on poissa VJS-pelistä punaisen kortin takia.

 

Vastuuvalmentaja Pasi Läpinen kertoi ennen peliä, että joukkueella on tavoite nousta paremmille sijoille sarjataulukossa. Perjantaina sijoitus oli seitsemäs ennen peliä ja kasassa on 22 pistettä.

– Meillä on mahdollisuus nousta neljän parhaan joukkoon. Sinne pääsee vain voittamalla, kuittaa Läpinen.

Valmentaja ei innostu nimeämään kikkakolmosta, jolla joukkue nousun voisi varmistaa. Sen sijaan hän toivoo rohkeutta ja onnistumisia pelaajiltaan.

– Nyt tarvitaan pelirohkeutta ja uskallusta. Kyllä meidän joukkue hyvässä iskussa on loukkaantumisista huolimatta.

Läpisen mukaan koronan sävyttämä kausi on ollut todella erikoinen. Hänen mukaansa KaaPo on kärsinyt rajoituksista ja poikkeusoloista kaikkein eniten.

– Kyllä me olimme B-lohkon joukkueista huonoimmassa asemassa. Olimme yhdeksän viikkoa poissa kentältä ja harjoitusotteluista. Siihen nähden olemme selviytyneet hyvin, vaikka rahkeita parempaan on varmasti olemassa, sanoo Läpinen.

Sarjapaikan säilyttämisen suhteen KaaPon tilanne vaikuttaa suhteellisen turvalliselta.

 

Punaisen kortin lisäksi KaaPo keräsi viime sunnuntain pelistä yhden sarjapisteen. KaaPo johti GrIFK-ottelua 2–4 vielä neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä. Kauniaisten tasoitusmaali syntyi vasta 94. peliminuutilla.

– Ottelu kääntyi 60. minuutin kohdalla ulosajon jälkeen, kuvaa Läpinen.

 

KaaPon kauden viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 23.10. tai sunnuntaina 24.10. Vastassa on Ilves-Kissat. Kaarina-Lehti striimaa myös tämän ottelun.

Juttua muokattu pelin päättymisen jälkeen.