Terho Marttilasta Kaarinan uusi viheraluepäällikkö

0

Kaarinan kaupungin uusi viheraluepäällikkö on Terho Marttila . Tähän päätyi tekninen lautakunta. Virkavalinnan valitusaika päättyi hiljattain, ja Marttila on lupautunut aloittamaan Kaarinassa marraskuun alussa.

Kaarinan kaupungilla ei ole toukokuun alun jälkeen ollut viheraluepäällikköä. Virkaan valittiin kesäkuussa Matti Nikoskelainen , mutta hän ilmoitti, että ei otakaan virkaa vastaan.

Varasijalle ei ollut valittu ketään. Vaihtoehtoina Kaarinalla oli valita työhön joku muu virkaa hakeneista, jatkaa hakuaikaa tai keskeyttää virantäyttö. Virkaa oli hakenut 11 henkilöä, joista viisi oli kutsuttu työpaikkahaastatteluun.

Teknisen johtaja Jyrki Haapasaaren pohjaehdotuksessa viran hakuaikaa olisi jatkettu, mutta lautakunta hyväksyi yksimielisesti Jouni Vuoren (sd.) ehdotuksen, että virkaan valitaan Marttila.

Viheraluepäällikkö vastaa sekä liikunta- että viherpalveluista. Hänellä on 35 vakituista alaista, joihin kuuluvat esimerkiksi liikuntapäällikkö, viheraluemestari ja suunnitteluhortonomi. Kasvukaudella työntekijöitä on 65.