Tyrskähdetty: Eikö mopoissa tärkeintä ole ääni ja miksi asioita ei saa nykyään hoidettua puhelimella

0

Mopoista vielä: Eiköhän tärkeintä mopossa ole se kova ääni, vai miksi pakoputken rakennetta pitää muuttaa?

Pyrkijä vm -64

Kaarina-lehden artikkeliin suojateistä haluaisin tarkentaa, että suojatiemaalaukset itsessään eivät määrittele väistämisvelvollisuutta vaan näissä risteyksissä on aina myös asiaankuuluvat liikennemerkit. Näitä ovat esimerkiksi kärkikolmio sivutieltä tulevalle autoilijalle tai väistämisvelvollisuus pyöräilijän tieynylityspaikassa -merkki.

Tienkäyttäjä

Ensin kasvaa pallea. Sitten sen alle vatsa. Pallea pienenee, on taas vyötärö. Vatsa jatkaa kasvua pysähtymättä, etenee kohti polvia. Voinko haaveilla, että se alakautta häipyy tiehensä?

Naisen elämä

Kaarina-lehdessä oli elokuussa artikkeli Kaarinan frisbeegolf-radoista. Artikkelissa mainittujen ratojen lisäksi Piikkiössä on Suomen kristillisen yhteiskoulun kampuksella Toivonlinnassa suosittu, hiljattain uusittu 18-väyläinen rata. Rata on maksullinen.

Jaana Shelby

Mihin tahansa, kun nykyään koettaa soittaa, pitää painaa kuutta, seitsemää nappia ja välillä aloittaa alusta, ja kun saa jonkun kiinni, hän ei tiedä vastausta. Esimerkiksi meille tulee edelleenkin väärän ihmisen posteja. Puheluita nauhoitetaan laadun parantamiseksi, mutta siltikään ei saa asioita hoidettua.

Pentti Virtanen