Tyrskähdetty: Fölin stop-ääni kuin kissanrääkäisy, pelastakaa Nuppula eikä suomalaiselle sovi kiittäminen

0

Auttakaa… kissa jäi Fölissä oven väliin! Oih, ei sentään, herran kiitos! Ei ollutkaan kissan viimeinen rääkäisy, oli stop-merkin painallus joka pysäkillä 7-linjan uudessa sähköbussissa, kun joku halusi ulos. Minäkin. Maailma kehittyy, pääsis pois vaan!

Kuskiparka

Lapsissa on tulevaisuus! Pelastakaa Piikkiön MLL:n lapsityö! Äiti-lapsi-kerhot, kahvituokiot, kaikki on toiminut. Päättäjät, nyt teitä tarvitaan! Toiminta jatkuu, kun tila annetaan edelleen käyttöön.

Uusi kuntalainen

Sähköpyöräilijälle viime Kaarina-lehden Tyrskähdyksissä: Kysymykseni oli lähinnä yleinen. Omakotitaloissa asuvilla on toki mahdollista valita mikä tahansa sähköntuotantomalli, mutta kuinka on taloyhtiöiden lämmitys tai yleisistä latauspaikoista saadun sähkön ympäristöystävällisyys?

Aurinkopilkku

Ei suomalaiselle sovi kokoaikainen kehuminen ja kiittäminen. Tarjoilijalle pitää vastata juu maistui kiitos, hyvää oli. Parturissa täytyy peilille kehua takatukasta kiitos, tuli hyvä, ihan sellainen kuin toivoin. Onneksi nain miehen, joka ei kehu eikä kiitä.

Kiitos

Muun muassa Koristoon on Lounea aloittamassa valokuituyhteyden asennustyöt (mikä on hyvä). Kysynkin Kaarinan tekniseltä osastolta: mitä on sovittu kaivuujälkien korjauksista, niiden aikatauluista ja lopputarkastuksista (kuka valvoo)?

Viimeksi viimeistelytyöt kestivät viisi vuotta