Tyrskähdetty: Kiitos Hovirinnan rannasta ja turhaan on vakuutuksia maksettu

0

Kaupungille kiitos upeasta Hovirinnan ranta-alueesta. On vaikka mitä mahdollisuuksia nauttia hienosta kesästä ja alueen palveluista. Niille, jotka rutisee, että rahaa sinne on kulutettu, niin lähtekääpä tutustumaan alueeseen. Saatatte yllättyä.

Kaikilla ei ole omaa mökkiä

Auton, kännykän, tietokoneen ja porakoneen mies haluaa tämän vuoden mallia, mieluiten ensi vuoden. Naisensa hän toivoo 50-lukulaisena: avoimet pitkät kiharat, niukka neule, leveä hame ja kireä vyö, korkokengät ja läpikuultavat sukat.

Miehen elämä

Jos ei ole älykännykkää tai tietokonetta kannattaako ikäihmisen enää ottaa vakuutusta? Puhelimella jos asioit, pyydetään painamaan sitä ja tätä nappulaa ja odotat, odotat, toimistossa ei palvella, infoonkin pitää ottaa numerolappu. Jos pyydät soittamaan, ei soiteta vaan tulee viesti. Kun yrität kirjoittaa vahinkoilmoitusta, on aikarajoitus, ja taas yrität uudelleen. Lopulta saat tiedon: pudonnutta kuulolaitetta ei korvata. Näin meidät ikäihmiset laitetaan polvilleen.

Ikänsä vakuutuksia maksanut