Tyrskähdetty: Kiitos tekniselle toimelle, laboratorioon ei saa aikoja ja missä Hovirinnan saunaravintola viipyy

0

Kiitokset kaupungin tekniselle puolelle, erityisesti tilapalveluille, nopeasta ja ratkaisulähtöisestä toiminnasta!

Päivi Lehtovaara

Puuttuuko laboratoriosta henkilökuntaa? Vasta kolmen viikon päähän löytyi aikoja. Kiireellinen tarve, joten joudun menemään Tyksiin. Haastavaa, kun kahdella linja-autolla pitää mennä.

Kenen syy

Miksi Kaarina ei palkkaa lisää suuhygienistejä? En saa hammaslääkäriltä lähetettä, vaan joudun käymään yksityisellä suuhygienistillä kaksi kertaa vuodessa. Tämä tulee maksamaan kolme kertaa enemmän verrattuna julkiseen terveydenhuoltoon.

Eetu

Kaarina-lehtikin on siis siirtynyt sähköhypetykseen. Ei näy naapurustossa sähköautoja, saati kahta, yksi pyörä toki. Mutta DI:t eivät kerro, millä lataavat sähkönsä, halvimmalla mahdollisella epäilen – joka tuskin on aurinkoa tai tuulta.

Auringonpilkku

Lakkasin luulemasta, että matkustan ulkomaille, sanoin. Ystävä oli myötämieltä: ei meidän iässä enää tarvita matkoja eikä vaatteita. Ei niin, pysymme kotona, käytämme loppuun miesvainajalta jääneet trikoot ja viimeisellä eläkkeellä ostamme uurnan, ajattelin mutta en sanonut. 60-vuotinen ystävyys on opettanut, milloin ei olla eri mieltä. Rupesin suunnittelemaan eläkekerhon runoiltaa, retkeä, tukan lyhennystä, uutta turhaa puseroa, vesiuintiin lähtöä ja torilla käyntiä, mutta ensin keitän leivoskahvit.

Moi

Uskomatonta, miten rannan ravintola/saunarakennusta “synnytetään”. Muissa kaupungeissa rakennetaan kokonaisia liikekeskuksia, ellei peräti monia, sinä aikana kun Kaarinassa suunnitellaan… Eikö tuohon sirkukseen todellakaan tule loppua?

Pettynyt päättäjien kuhnaamiseen

Kiitos! Kurpitsalauantai 11.9. Mustahaperon pihapiirissä onnistui hienosti. Kiitos tukijoillemme: Alitalon puutarhalle, Kaarinan Apteekille, Kaarina-lehdelle, Lyytille, lapsenlapselleni Julialle ja Piispanristin Prismalle. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, ja kiitos työpanoksestanne, mustahaperolaiset ja naapuritalosta lainatut keltahaperolaiset. Stipendin saa sydänlapsi. Järjestäjien puolesta

Sirkka Hollmén