Tyrskähdetty: Turun vuokrataloja sittenkin Kaarinaan ja miksi Kesämäen kentän hiekat piti vaihtaa

0

Iloni oli ylimmillään, kun luin, että Kaarina ei ryhtynyt yhteistyöhön Turun kaupungin vuokratalojen kanssa – mutta ilo haihtui pian pettymykseksi, kun jatkoin lukemista ja TVT saa jatkaa touhujaan kuten ennenkin. Kuinka ne kehtaa!

Angrybird

Turvallistako? Minä, elämän ehtoopuolen kaarinalainen vaihdan kadun toiselle puolen, katson muualle tai olen kuin en huomaisi heitä, kun näen nuorisojoukon bussipysäkillä. Varsinkin pimeänä viikonloppuiltana yksin Helsingin bussilta tullessa.

Usein pelottaa

Vastaus viime lehden Tyrskähdykseen Auringonpilkulle: Sähköpyöräilevä DI on käyttänyt CO2-vapaata sähkösopimusta jo vuosia ja lämmittää taloaan lämpöpumpuilla.

Sähköpyöräilijä

Miksi Kesämäen lentopallokentän hiekat piti vaihtaa? Vain kesä käytetty.

Kaarinalainen