Valkeavuoren koulukampuksen kilpailutus pääsi uusintakierrokselle

0

Valkeavuoren koulukampuksen rakennushankkeen kilpailulliseen neuvottelumenettelyyn on valittuja urakoijaehdokkaat. Neuvotteluihin pääsevät kaikki viisi tarjoutunutta: YIT Suomi Oy, Peab Oy, Hartela Länsi-Suomi Oy, NCC Suomi Oy ja Adapteo Finland Oy.

Kaikki täyttivät vaaditut kelpoisuusehdot.

Valkeavuoren kouluhankkeen kilpailutus on nyt uusintakierroksella. Alkuperäinen kilpailutus jouduttiin keskeyttämään toukokuussa, sillä neuvottelujen aikana tuli ilmi, että yksi kilpailutukseen osallistuneista yrityksistä oli käyttänyt pedagogisena konsulttina yritystä, jossa toimiva henkilö oli samaan aikaan kaupungin edustajana koulukampuksen neuvotteluissa.

Koulukampus rakennetaan kokonaisvastuu-urakkana. Urakkamuotoa ei muutettu ensimmäisen kilpailutuksen kariuduttua.