Tyrskähdetty: Haluamme uuden uimahallin ja kuka “lainasi” polkupyörää

0

Etteikö suomalaiselle sovi kiittäminen? No, minäpä kiitän – Kaarinan terveyskeskusta erinomaisesta palvelusta! Jätin taannoin yhteydenottopyynnön nettiin myöhään illalla, hoitaja soitti seuraavana aamuna. Tässä olisi mallia Turkuun.

Mustan kissan tango

Ottakaa hyvät ihmiset pullonpalautuksen rahat rahana, ennen tai jälkeen muiden ostosten, älkää käyttäkö niitä ostoksiin. Niistä ei kerry bonuksia.

Kake

Kaarinaan pitää ehdottomasti rakentaa uusi uimahalli. Altaat ja niiden tekniikka ovat vanhentuneita. Etenkin kuntosalipuoli jumppahuoneineen on auttamattoman ahdas, ja uutta rakennettaessa olisi vanha silti käytössä.

Ukkojumpan vakkari

Pimenee… kylmenee… Vielä yksi auringonkukka jaksoi avata keltaiset siipensä ja irrottaa siemenensä. Se tavoitti muhevan mullan, jossa se aloitti toivomisen. Sen haikeat idut kurkottelivat ja kääntyilivät päättäjiä kohti: Oi! Rakentakaa meille upouusi uimahalli! Odotellessamme olemme nykyisestä kiitolliset. Ja kun on aika vanhan lähteä kauhakuormaajalla, tontille muuttavat jokaikäiset onnelliset kaarinalaiset uusiin koteihinsa.

Tulevaisuus on mahdollisuus

Onkohan joku tehnyt havaintoja maastopyörän “lainaamisesta” retkeilyauton pyörätelineestä Emännänkadulla 3.10. klo 18 ja 4.10. klo 7.30 välisenä aikana? Havainnoista voi ottaa yhteyttä numeroon 0400526019.

Veskari