Kaarinalaisten kausi huipentui 1–0-voittoon Ilves-Kissoista – Äänestä kaapolaisten kauden komein maali

0
Kaarina-Lehti on näyttänyt KaaPon otteluita koko kesän. Kuva: Jori Liimatainen.

Jalkapallon Kakkosen vaiheikas ja koronan takia paikoin jopa eriskummallinen kausi lähestyy loppuaan. Kakkosen viimeinen kierros pelataan viikonloppuna. Luvassa on kaikkiaan kuusi ottelua, joissa ratkaistaan vielä viimeiset sijoitukset sarjataulukossa. Erityisesti keskikastissa käytiin vielä monta ratkaisevaa taistelua.

Kaarinan Pojat (KaaPo) pelasi kotonaan Ilves-Kissoja vastaan. KaaPo löytyi sarjasta ennen ottelua paikalta seitsemän ja Ilves-Kissat oli tehnyt nousua yhdeksänneksi.

KaaPo on varmistanut jatkonsa Kakkosessa, mutta kausi ei ole sujunut niin voittoisasti kuin alun perin joukkueessa toivottiin. Voitolla KaaPo voisi nousta jopa B-lohkon nelospaikalle, mutta se vaatisi muilta lähes tasapisteissä olevilta joukkueilta epäonnistumisia.

KaaPo voitti lopulta melko vähäisin panoksin käydyn ottelun 1–0 Omar Farhanin viimeistelemällä maalilla. Ottelun ainokainen syntyi jo 11. peliminuutilla.

Ottelun alla palkittiin KaaPo-kapteeni Teemu Tuominen. Tuominen pelasi sunnuntaina viimeisen ottelunsa edustusjoukkueen paidassa.

Kaarina-Lehti näytti Kaapon sunnuntain ottelun suorana lähetyksenä kello 14 alkaen. Striimi on katsottavissa jälkikäteen tallenteena.

Ottelun selostaa Mikko Seppälä ja asiantuntijakommentaattori on Akusti Salonen. Ottelutuotannosta vastaa MNR.

 

Jos ottelun katseluruutu ei näy yllä, katso se täältä.

 

KAARINA-LEHTI on striimannut KaaPon otteluita koko kesän. Joukkue on tehnyt niissä näyttäviä osumia. Näistä maaleista olemme valinneet kolme, joista lukijat pääsevät nyt valitsemaan suosikkinsa.

Ehdokkaina ovat Matias Salmisen komea laukaus VJS:ää vastaan Niklas Kuusion ja Mikko Valtasen esityöstä. Videolla näkyy myös Salmisen komea tuuletus maalin jälkeen.

Niklas Blomqvistin erityisen komea laukaus kaatosateessa Salon kentällä päätyi vakuuttavasti SalPan verkkoon.

Kolmas ehdokas on Juho Salmisen vakuuttava puskumaali Piffenin verkkoon kotikentällä.

Kaikki osumat näet yllä olevasta videolta.

Katso video, valitse suosikkisi ja äänestä alla. Voit myös perustella valintasi.

 

Jos maalikoostevideo ei näy, katso se täältä.
ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

 

Vastausaikaa on ma 25.10 asti.

 

Juttu on julkaistu 18.10. ja sitä on päivitetty ennen ja jälkeen ottelun 24.10.