Ennakko­äänestykselle jälleen Kaarina-saliin ja Pontelaan

0
Niko Ylä-Poikelus ja Tuomo Laine avasivat kesäkuussa kuntavaalien vaaliuurnan Kaarina-talolla.

Aluevaalien ennakkoäänestyspaikat ovat Kaarinassa viime kuntavaalien tapaan Kaarina-talolla sekä Piikkiön Pontelassa. Ennakkoäänestys järjestetään 12.–18.1.2022.

Kuntavaalien järjestelyissä otettiin huomioon vallitseva koronavirustilanne, ja Kaarinan kaupunginhallitus päätti ottaa aluevaaleissa käyttöön samat järjestelyt. Ennakkoäänestyspisteet rakennetaan Kaarina-talon Kaarina-saliin ja Piikkiön Pontelan saliin, joissa on tilaa huomioida turvavälit. Äänestyspaikoilla huolehditaan myös käsihygieniasta, tarjotaan kasvomaskeja käytettäväksi ja pidetään äänestyspisteillä suojalevyä äänestäjän ja vaalitoimitsijan välillä.

Varsinaisen vaalipäivän, 23.1., äänestyspaikat Kaarinassa pysyvät ennallaan. Äänestyspaikat ovat Kaarina-talo, Kuusistossa Empola, Littoisten monitoimitalo, Piispanlähteen koulu, Kesämäen päiväkoti sekä Piikkiön yhtenäiskoulu.