Marja Vaisteesta Turun vuoden Yrittäjänainen

0
Arkistokuva viime vuodelta, jolloin Marja Vaiste valttiin vuoden yrittäjäksi Kaarinassa.

Turun Yrittäjänaiset valitsivat Turun vuoden 2021 Yrittäjänaiseksi Marja Vaisteen.

Vaiste asuu Kaarinassa ja on toiminut yrittäjänä Tuorlan Majatalossa Kaarinassa parin vuosikymmenen ajan. Tuorlan Majatalon lisäksi hän pyörittää Turussa Helmikahvilaa sekä Hotelli Helmeä.

Marja Vaiste liittyi Turun Yrittäjänaisiin vuonna 2016. Hän kommentoi samanhenkisten ihmisten antavan voimaa.

– Jokainen yrittäjä varmasti tunnistaa hetkiä, jolloin unettomina öinä miettii, saako laskuja tai palkkoja maksettua. Vuosien varrella olen yrittäjänä oppinut, että vaikeistakin vaiheista selviää, tavalla tai toisella, mikä voi tarkoittaa pysähtymistä liiketoiminnan kehittämiseen tai uusien vaihtoehtojen etsimiseen, Vaiste kommentoi Suomen Yrittäjänaisten tiedotteessa.

Turun Yrittäjänaiset on myöntänyt tätä huomionosoitusta vuodesta 1982. Valintakriteerit ovat, että yrittäjänä on pitänyt toimia vähintään viisi vuotta, yritys on taloudellisesti menestyvä ja henkilö on esimerkillinen yrittäjänä sekä tulee toimeen muiden kanssa.