Pahimus: Älyttömän hieno koti

0

Kodeista tehdään nykyään älykoteja. Pahimuksesta kehitys on niin hienoa että hänellä on ihan kyyneleet silmissä. Näin tietotekniset kodit toimivat:

Rakenna talo kovalla vaivalla ja maksa itsesi kipeäksi. Kahden vuoden kuluttua osta uusi hiustenkuivaaja. Sen sähköjohto ei sovi talosi pistorasioihin, koska talosi on niin vanha. Sinun on ostettava uusi talo voidaksesi käyttää hiustenkuivaajaa.

Tulet kotiisi. Olohuoneeseen ei pääse, vaikka yrittäisit monia reittejä ja odottelisit. Vessaan pääset, mutta pönttö on poissa. Menet takaisin ulos, suljet ulko-oven, lasket kymmeneen ja palaat takaisin. Koti on taas normaali.

Sama kuin edellä, mutta kun palaat takaisin, olohuone on kadonnut, keittiö on sulloutunut vessaan ja vessanpönttö muuttunut ulkohuussiksi. Jotta saat selvitettyä vian tai kutsuttua apua, tarvitset toisen talon.

Haluat jääkaapista juuston. Avaa ovi, jossa lukee Elinkeinot. Avaa siellä ovi, missä lukee Vie. Avaa kymmenien lokeroiden joukosta lokero, jossa lukee Kuumat tavarat. Avaa sieltä lokero, jossa lukee Kylmät tavarat. Avaa sieltä kohta, jossa lukee Ei juustoa. Avaa sieltä kohta Juuston hallinta. Valitse Juusto. Kun juusto on sinulla ja haluat sulkea jääkaapin, paina kohtaa, jossa lukee Avaa.