Pahimus: Sähkötuolit pöydän ääreen

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Yleinen ilmapiiri on nykyään sähköistynyt. Sähköpyörät ja sähköautot ovat päivän jännittävimpiä ostoksia, sähkömopoja siksakkaa teillä, muskeliveneitä on sähköversiona ja Pahimuskin hankki kesällä sähköruohonleikkurin.

Postilaatikkoon kolahti vielä mainos, jossa myytiin sähkökottikärryjä. Pahimuksella välähti, että nykyiset sähkövempaimethan ovat vasta alkua.

Jatkossa sähkölenkkareilla ei tarvitse juoksulenkeillä hikoilla lainkaan. Moottoriurheilun korvaa sähköurheilu (siinä kisataan varmaan siitä, miten nopeasti teinit kiipeävät keskijännitemuuntajaan). Jalkapalloa pelataan sähkökentällä, pallosalamalla. Kalastajat käyttävät sähköverkkoa. Sähköiset laskut sopivat pulkkamäkeen, vaatteiden paikka on sähkökaapissa.

Ulkona sytytetään sähkönuotio. Sen voisi hyvän paloturvallisuuden ja vähäisen savun vuoksi siirtää myös sisälle, ja siihen voisi samalla asentaa paistolevyt ja uunin, niin on helpompi tehdä ruokaa. Kumma, että tätä ei ole aiemmin keksitty.

Ruokapöydän ääressä olisi sähkötuolit. Voi tosin olla, että kukaan ei enää suostuisi tulemaan kylään. Aggregaatteja tarvitaan nykyisten myrskyjen aikana usein, joten ne voisi hyvin korvata ympäristöystävällisemmillä sähköaggregaateilla. Ja kaiken maailman somettamisen ja netin selailun sijaan trendikkäintä on jatkossa sähköttää viestit.