Tyrskähdetty: Kiitosta ja moitetta terveyskeskukselle, uimahallin jumppalaite on turha

0

Kadotin avaimeni lauantaina 2.10. ja sain avaimeni takaisin maanantaina, kun joku ystävällinen ja kiltti oli vienyt ne Katariinaan. Suuri kiitos henkilölle!

Helpottunut

Kaarinan kaupunki asvaltoi Korpiniitynkadun 3–4 vuotta sitten. Sen jälkeen asukkaat ovat tehneet tonttiensa reunat valmiiksi asvaltin tasoon. Nyt kaupunki aikoo laittaa kadulle reunakivet, jotka pilaavat tonttien reunukset. Tuhlataan tarpeettomasti kaupungin rahoja.

VV

Heippa, kaikki pienet vintiöt. Nasse-setä on hyvin vihainen siitä avusta, jonka annoitte jätteiden kuljetuksessa viikko sitten lauantaiyönä. Teillä oli varmaan vaikeaa saada lajiteltuja talousjätteitämme syttymään, mutta kun ilmoitatte, koska aiotte jälleen kuljettaa jätettä ilmastoystävällisesti, niin me emme lajittele niin tarkasti. Silloin saatte nauttia helpommin nuotiosta. Tämä huvi on halpaa, kun ottaa huomioon hinta–laatu-suhteen. Eihän 3000 euroa ole hinta eikä mitään. Toivotan iloisia roskisjuhlia.

Nasse-setä

Ei terveyskeskuksen uutta normaalia voi hyväksyä. Kiireettömän ajan saa vasta puolentoista kuukauden kuluttua! Siinä ajassahan sairaus ehtii paheta ja hoitokulut tulla kaupungillekin moninkertaisiksi! Rahakirstun vartijat, parantakaa terveyskeskus ennen kuin itse sairastutte.

Eihän se näin voi mennä

Kiitän Kaarinan terveyskeskuksen terveydenhoitajaa, joka to 7.10. oli klo 15–16 ajanvarausten vastaanotossa. Hän yliajalla huuhteli korvani ja pelasti kuuloni. Aiemmin tänään minulle oli erikseen varattu aika toimenpiteeseen, johon tuon toimenpiteen hoitaja ei nähnytkään tarvetta. Onnekseni palasin uudelleen ajanvaraukseen ja sain ammattilaisen hoidon.

Nyt kaikki OK

Uimahallin muutenkin pieneen ahtaaseen tilaan tungettiin hieno jumppaohjelmalaite. Suihkulähdealtaasta lapset hyppää niskaan. Ei mitään tilaa. Turha laite ja väärässä paikassa. Jokainen osaa heiluttaa leveästi jalkojaan ja käsiään ilman konettakin. Lisäksi on pilattu uudet jumpparyhmäajat. Osan ryhmistä voisi siirtää aamuvirkkujen aikaan. Remontissa ulkoilma-altaan voisi jatkaa lisäkkeenä ulos. Kerrostaloja on jo liikaa.

Pettyneet asiakkaat