Tyrskähdetty: Terveyskeskuksen parkkialue on vain sen asiakkaille ja kiitos avainten löytäjälle

0

Sinä keski-ikäinen nainen, olet risut ansainnut, koska 22.10. tulit kello 8 aamulla autollasi terveyskeskuksen parkkipaikalle ja lähdit keskustaan päin kävelemään asioillesi. Parkkipaikka on muutenkin ruuhkainen. Ei ole suotavaa, että sinne tuodaan auto ilman asiaa terveyskeskukseen.

Vierestä seurannut

Jotta saisimme Kaarinassa säilytettyä lähimmät palvelut, joita meistä jokainen tarvitsee ja on tottunut saamaan, ollaan valppaina ja osallistutaan kaikkeen, missä juuri sinun äänesi ratkaisee tulevassa aluevaltuustossa.

Toteutetaan yhdessä

Kadotin avaimeni lauantaina 2.10. ja sain avaimeni takaisin maanantaina, kun joku ystävällinen ja kiltti oli vienyt ne Katariinaan. Suuri kiitos henkilölle!

Helpottunut

Kulmahampaat suussa syntynyt ihminen löytää vihan kohteet ihan mistä vaan, kuten uimahallin vesijumppakoneesta. ”Tommosella mitään virkaa ole…” No mihin se nyt on viety, ei yhtään ajatella, miten vanhus tarvitsee virkistävää liikuntaa, maksaa se laitetta enemmän kun vanhukset rapistuvat hoitolaitoksiin. Ai, se tuotiin takaisin mutta väärään paikkaan terapia-altaaseen, missä haluan hierovaa suihkua. No mihin se nyt on taas raijattu, kun yhtään ei osata suunnitella?

Marisijoihin tympääntynyt