100 000 euroa muuttui miljoonaksi, keskisaarekkeita oli liikaa ja puolue väärin

0

17.11.2021 ilmestyneeseen Kaarina-lehteen oli ilmaantunut kolme virhettä.

Kaarinan kaupunginvaltuuston budjettikokousta käsitelleessä jutussa väitettiin virheellisesti, että kokoomus olisi esittänyt valtuustossa 1 miljoonan euron leikkauksia joukkoliikenteeseen. Tosiasiassa kaupunginhallitus päätti aiemmin kokoomuksen ehdotuksesta, että Kaarinan sisäisistä linjoista säästetään 100 000 euroa ensi vuonna. SDP esitti valtuustossa määrärahojen palauttamista budjettiin, mutta hävisi äänestyksen.

Suojatiemuutoksia käsitelleessä artikkelissa kerrottiin erheellisesti, että kaikkiin niihin suojateihin, joihin on tulossa pyöräsuojatien liikennemerkki, rakennettaisiin keskisaarekkeita. Todellisuudessa keskisaareke on tulossa vain Voivalantien ja Rauhalinnantien liittymässä olevalle suojatielle.

Toni Hongiston mielipidekirjoituksessa puolue oli väärin. Hän ei ole kristillisdemokraattien ehdokas vaan vasemmistoliiton, eikä vasemmistoliitto ollut lehden ilmestyessä vielä julkaissut aluevaaliehdokkaitaan.