Hannu Hurme ja Sanna Vauranoja pyrkivät aluevaltuustoon

0
Sanna Vauranoja.

Puolueiden piirihallitukset ovat jälleen lisänneet nimiä tammikuun aluevaalien ehdokaslistalle, ja joukkoon on päässyt useita kaarinalaisia.
Kokoomuksesta mukaan on lähdössä aiemmin kerrottujen lisäksi Sami Elmeranta, Hannu Hurme, Sanna Vauranoja ja Anne Heikkinen. Heistä Hurme ja Vauranoja ovat pitkään toimineet Kaarinan kuntapolitiikassa, mutta Vauranoja ei tämän vuoden kuntavaaleissa ollut ehdolla.
Perussuomalaiset lisäsivät kaarinalaisten ehdokaslistaansa Pekka Heinosen ja Jari Ilkan.
RKP nimesi ensimmäiset ehdokkaansa. Kaarinasta mukaan on lähdössä Åsa Gustafsson. Varsinais-Suomessa RKP on vaaliliitossa kokoomuksen kanssa.
Alue- eli hyvinvointivaalit pidetään 23.1.2022. Aluevaltuusto päättää jatkossa kuntien sosiaali- ja terveysasioista yhdessä maakunnan muiden kuntien kanssa. Aiemmin julkaistuja ehdokasnimiä löytyy esimerkiksi Kaarina-lehden verkkosivuilta hakusanalla ”aluevaali”.