Pahimus: Jaksaa, jaksaa

0
Kaarina-lehti on tullut kaarinalaisiin koteihin 35 vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi joka kuukausi arvotaan lukijoiden kesken ilmainen digilukuoikeus. Kaarina-lehden maskotti Pahimus toivottaa mukavia lukuhetkiä!

Nykyisin puhutaan paljon liikunnan merkityksestä ja myös Pahimus on etsinyt keholleen sopivaa harrastusta. Pitkällisen pohdinnan jälkeen Pahimus päätti aloittaa penkkiurheilun.

Vajaa viikko treeniä jo takana ja hyvältä tuntuu. Mitä nyt aivonystyrät ovat vähän kipeinä, kun säännöt ovat muuttuneet niin paljon kolmessakymmenessä vuodessa.

Pari päivää sitten urheilu-uutisissa hehkutettiin paimiolaislähtöistä mäkihyppääjää Niko Kytösahoa, joka ponnisti mäkihypyn maailmancupissa sijalle 18. Pahimus on vähän katkera, koska aikoinaan, kun hän osallistui koulujen välisiin yleisurheilukisoihin, vain kolme parasta palkittiin. Mäkihyppyuutisessa ei mainittu, montako kilpailijaa kisoissa oli mukana. Ilmeisesti ainakin 19.

Myös suomalaishiihtäjillä luistaa hyvin. Tulevana viikonloppuna hiihtomaajoukkueessa Rukalla nähdään ensimmäistä kertaa Remi Lindholm, joka kertoo treenaavansa kisoihin yhdessä poptähti Antti Tuiskun kanssa. Lindholmin mukaan Antti pysyy hyvin tahdissa myös pitkillä lenkeillä, mutta vauhti ei vielä ihan riitä maailmancupin pisteille.

Hiihtomaajoukkueella on kisamatkoilla käytössään urheilupsykologi. Siinä vaiheessa, kun Antti Tuisku alkaa hätyyttelemään maailmankärkeä, maajoukkueleirien päiväohjelmaan olisi syytä ottaa myös hiihtoaiheisten biisien kirjoitus.