KaaPon puheenjohtaja vaihtuu

0
Olli Tuominen. Valokuva toukokuulta 2020.

Yli kymmenen vuotta KaaPon hallituksen puheenjohtajana toiminut Olli Tuominen jättää pestinsä. Hän antoi viime viikolla kirjallisen irtisanomisilmoituksen KaaPon johtokunnalle. Samalla hän irtisanoutui KaaPon johtokunnasta.

Uusi puheenjohtaja valitaan ensi viikolla.

Tuominen ei halunnut vielä avata Kaarina-lehdelle tarkemmin lähtemisen syitä.

– Ollilla on ollut merkittävä vaikutus siihen, millainen KaaPo on nyt, kommentoi KaaPon johtokunnassa istuva Juha Tuominen, joka sukunimestään huolimatta ei ole sukua Ollille.

– Ollin aikana KaaPo esimerkiksi pääsi vuoden urheiluseuraksi, KaaPo-talo rakennettiin ja iltapäiväkerhotoiminta alkoi. Toiminta on laajentunut huomattavasti ja KaaPolle palkattiin täysipäiväistä henkilökuntaa. Seura edustaa nykyään Kaarinassa ja kaarinalaisille paljon muutakin kuin jalkapalloa.

KaaPossa on tällä hetkellä noin tuhat jäsentä ja seitsemän palkattua työntekijää.