Keskustalta ja vihreiltä ensimmäiset kaarinalaisehdokkaat

0
Kimmo Hollmén. Kuva on elokuulta.

Lisää kaarinalaisia aluevaaliehdokkaita on varmistunut.

Aluevaltuustoon pyrkii keskustapuolueesta Kimmo Hollmén, Marko Heimonen ja Tiina Tuomarila. Vihreistä mukaan on lähdössä Paula Hoffrén.

SDP julkaisi tänä syksynä ensimmäisten joukossa kaarinalaisia nimiä aluevaalien ehdokaslistallaan. Viime viikolla nimiä tuli lisää: SDP:n riveistä aluevaltuustopaikkaa havittelevat myös Juha Järvinen ja Jouni Vuori.

Lisäksi piirihallitukset ovat tänä syksynä vahvistaneet kaarinalaisten ehdokkuuksia kokoomuksesta, perussuomalaisilta ja kristillisdemokraateilta. Ehdokkaiden nimiä löytyy esimerkiksi Kaarina-lehden verkkosivuilta hakusanalla ”aluevaali”.

Alue- eli maakuntavaalit pidetään 23.1.2022. Aluevaltuustot päättävät jatkossa kuntien sosiaali- ja terveysasioista.