MacGregor sai merkittävän tilauksen Japan Marine Unitedilta

0
Wan Hai Linesin alus, johon MacGregorin lastiluukkuja rakennetaan.

Cargoteciin kuuluva MacGregor on saanut merkittävän lastiluukkutilauksen kahteentoista 3 055 TEU:n konttilaivaan.

Alukset rakentaa Japan Marine United (JMU) taiwanilaiselle Wan Hai Lines -varustamolle. Tilaus kattaa lastiluukkujen suunnittelun ja avainkomponentit, valmistuksen ja toimituksen. Toimitukset alkavat loppuvuonna 2022 ja saadaan päätökseen vuoden 2024 alussa.

Wan Hai Lines on maailman kymmenenneksi suurin konttialusvarustamo, jonka laivaston kokonaiskapasiteetti on 424 000 TEU:ta. Uudet konttilaivat ovat osa Wan Hai Lines -varustamon laajempaa uudistusohjelmaa, jonka tavoitteena on vastata markkinakysyntään ja lisätä toiminnan tehokkuutta. MacGregor on pitkään tehnyt yhteistyötä varustamon kanssa.

– Kaikkiaan ratkaisujamme tulee nyt 32:een Wan Hai Linesin alukseen, sanoo Magnus Sjöberg MacGregorilta.

MacGregor on monikansallinen yhtiö ja johtava vastuullisen merilastin toimija, jonka valikoimaan kuuluu sekä tuotteita että palveluita.

MacGregorilla on ollut konttori Kaarinassa 20 vuotta. Kaarinan toimisto on erityisesti keskittynyt tekemään rahtilaivoihin lastiruumien luukkuja sekä konttien kiinnityslaitteita, joita tässä tilauksessa tarvitaan.