Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 24.11.
Familjecafé i Papinholma församlingshem onsdagar kl. 10–12 (inget café 22.12., 29.12. och 5.12.). Arr. Folkhälsan i S:t Karins och Åbo svenska församling.
Avoin Puntari keskiviikkoisin klo 10–12. Tule kahville, keskustelemaan sekä kohtaamaan. Järj. Kaarinan kansalaistoiminnan keskus.
Yön kuningatar / Öökuninganna Kaarina-talossa klo 18. Vironkielistä teatteria, suomenkielinen tekstitys. Parrasvaloista vetäytyneen vanhan oopperatähden ja hänen nuoren avustajansa tarina. Järj. Kaarinan kaupunki ja Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n Turu Teater.

To 25.11.
Ystäväkahvila torstaisin klo 9.30–11.30 Ampperissa. Klo 10 Samu Kaukoranta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä laulua. Järj. vapaaehtoiset.
Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 Hovirinnan koulun liikuntasalissa. Lisätiedot: p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.
Kaarina-päivän iltajuhla klo 18. Kaarina-päivän juhlassa jaetaan Kaarina-mitalit, Nuorten urheilijoiden palkinnot ja Krykä-palkinto. Lisäksi kuullaan musiikkia ja tervehdyksiä. Kakkukahvit. Järj. Kaarinan kaupunki.

Pe 26.11.
Terveyspiste klo 9–11.30 Puntarissa. Tule keskustelemaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Mittaamme myös verenpaineesi ja kehonkoostumuksesi. Järj. SPR Kaarina–Piikkiö.

Ma 29.11.
Frisbeegolf maanantaisin 14. Kokoontuminen jäähallin edessä. Järj. Kaarinan Kulkijat.

Ti 30.11.
Kela esittäytyy. Palvelutori Eerikissä klo 10–12 Kelan asiantuntija kertoo ikäihmisten etuuksista ja asioimisesta Kelassa. Osallistujamäärä rajattu, ilmoittautumiset ma–to klo 9–12 numeroon 040 162 8444.
Keskustelutilaisuus sote-muutoksesta klo 18 Kaarina-salissa. Alustajina ja panelisteina SDP:n kansanedustaja Aki Linden, hankejohtaja Pia Kirjonen, Hanne Munter Varsinais-Suomen yrittäjistä, Ari Korhonen sairaanhoitopiiristä ja pelastusjohtaja Jari Sainio. Järj. SDP Kaarina.

Ke 1.12.
Elokuvahetki lapsille klo 9.30 ja 10 Kaarinan pääkirjastossa (Maisan joulu). Järj. Kaarinan kaupunki.
Ruotsin kielen keskustelukerho klo 17.30 Piikkiön kirjastossa. Järj. Kaarinan kaupunki.

Useina päivinä
Ikäihmisten palvelutori Eerikki on auki ma–to klo 9–12. Puhelinneuvonta palvelee aukioloaikoina numerosta 050 512 9150. Järj. Kaarinan kaupunki.
Hyvinvointitorit (avoin päivätoiminta) Hovirinnan palvelukeskuksessa, Värttinässä ja Tupasvillassa on loppuvuodeksi peruttu.
SPR Lähitupa auki maanantaista torstaihin klo 11–14, pe klo 11–13 (Pehtorinkatu 2C). Tule kahvittelemaan ja jutustelemaan. Maanantaisin ja torstaisin saa apua tietokoneen ja kännykän pulmatilanteisiin klo 11–14.30 sekä perjantaisin klo 11–13.
Taidenäyttelyt marraskuussa. Lounasravintola Pregossa Ella ja Liisa Leväsen Näkökulmia – yhdessä ja erikseen 8.12. asti. Tuorlan Majatalossa Marianne Montosen Elämäni siivet ja juuret. Kaarina-talossa Osuuskunta Kulttuuriteon Löytöretki sekä Keijo Viljakaisen Muiston pysyvyys. Mökki Galleriassa Sibel Kantolan näyttely Söpöt eläimet. Puntarin ikkunalla Kaarinan kuvaajien Huurretta ja ensilumia. Piikkiön kirjastossa Heidi Keskikylän Meri.

Varaudu koronapassin esittämiseen. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.