Mitalisadetta La Teamille vakio- ja latinalaistanssista

0
Emmiina Alimattila ja Elias Saastamoinen vakiovalmentaja Nitta Ilievin ja pikkukoutsi-Kianan kanssa.

Tanssiurheiluseura Bolero järjesti viime viikonloppuna kaksipäiväiset vakio- ja latinalaistanssien ikäkausimestaruuskilpailut Naantalissa Maijamäen liikuntahallissa. Niin katsojilta kuin kilpailijoita sateli kiittäviä lauseita niin järjestelyistä kuin kisatunnelmastakin.

Ikäkausimestaruuskilpailuissa nähtiin tanssiurheilun harrastajia nuorimmista eli alle 10-vuotiaista tanssijoista iäkkäimpiin eli yli 70-vuotiaisiin tanssijoihin. Viikonloppuna mitalistit ratkottiin 23 sarjassa, joista 12 sarjalla oli SM-kilpailuarvo.

Varsinaissuomalaisilla oli kisoissa varsin hyvä menestys. Molempina päivinä seudun tanssiseurojen tanssijat nappasivat seitsemän mitalia.

Mitalirohmuja olivat kaarinalaisen La Teamin Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila, jotka voittivat Nuoriso Rising stars -sarjassa sekä vakio- että latinalaistanssit. Saastamoinen on Paattisilta ja Alimattila Liedosta.

Pari osallistui myös alle 21-vuotiaiden (U21) SM-kisoihin ja sijoittui latinalaistansseissa neljänneksi ja vakiotansseissa SM-pronssille.

Seuran menestyksekkään viikonlopun täydensi aikuisten joukkuekisa, jossa seuran nuoriso-, yleisen luokan- ja senioripareista koottu joukkue sijoittui SM-pronssille tasapistein hopeajoukkueen kanssa. Joukkue oli paras Turun seudulta osallistuneista seuroista. Kilpailun voitto meni Tampereelle ja hopeasija pääkaupunkiseudulle.