Pääkirjoitus: Oikein hyvää huomenta, Kaarina!

0

Teet työksesi mitä vaan, onnistumiseen vaikuttavat samat tekijät: idea, into, oivallus, ahkeruus ja vuorovaikutus. Ideaa ja innokkuutta täydentää se, että tehdään tiiminä ja asiakkaita kuunnellen.

Sen hoksaamme kaikki, milloin nämä tekijät ovat kohdallaan, siinä, missä sekin näkyy, jos jokin ontuu. Myönteisyys näkyy hyvänä palveluna ja tunnelmana ja lähtee meillä todellakin ihan siitä tervehdyksestä, joka kussakin viikon lehdessä on: Huomenta Kaarina!

Kaarina-lehti on kokoaan isompi toimija omilla kulmillaan. Sen tekemistä on perustamisestaan lähtien eli jo 36 vuotta kannustanut ajatus siitä, että kaarinalaiset ansaitsevat lehtensä. Tekijäpiiri on ollut koko ajan pieni ja alue kilpailtu, mutta lehti on ollut ja on ketterä ja rohkea. Toki matkan varrelle ihan kaikkiin viikkoihin ja lehtiin on mahtunut hetkiä, jolloin on pitänyt miettiä, mihin riittävät tekijöiden rahkeet ja pitävätkö lukijat ja ilmoittaja-asiakkaat meistä kiinni hyväksymällä sen, että kaikella työllä on hintansa.

Paikallislehti pysyy ja pärjää, jos sillä on tilaaja- ja ilmoittaja-asiakkaita, jotka ymmärtävät työn arvon.

Kehut vielä koko työporukalle: ”Te teette tosiaan hyvää työtä” , sanoi minulle palkitsemisjuhlassa opiskelija, joka oli ollut lukemassa kymmeniä lehtiä.

”Tuli ihan sellainen olo, että siellä Kaarinassa on kivaa.”

Taina Tukia