Pahimus: Vloggaa kengät väärissä jaloissa

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Yle listasi viime viikolla eniten veroja maksaneita somevaikuttajia. Kummallista oli, että vloggaajien, tubettajien ja striimaajien ammatit kuulostivat ihan siltä, että Pahimus on keksinyt ne.

Esimerkiksi Lauri Puttonen tienasi viime vuonna 239 000 euroa avaamalla paketteja. Siis tilaamalla roinaa ja videoimalla sitä, kun hän avaa paketit. Anssi Huovinen ansaitsi 181 000 euroa videoimalla sitä, kun hän juo kahvia, pelaa ja on krapulassa. Näillä heput saivat itselleen 20 000–15 000 euron kuukausitulot.

Pahimus on aiemmin ymmärtänyt ansaintalogiikan jotenkin väärin. Hän jättää nyt kuluttavan toimittajantyön ja hankkii jatkossa leivän perheelle videoimalla seuraavia puuhia.

Varpaankynsien leikkaamista. Maitopurkin avaamista väärältä puolelta. Vessanpesua. Sitä, kun yrittää saada kielellä hampaanväliin juuttunutta lihansuikaletta pois. Kaupassa kävelyä takaperin. Taskuparkkiin ajamista ja sen uudelleen yrittämistä (videon kesto 47 min). Puuron keittämistä jonkun toisen digitaalisella hellalla ilman käyttöohjeita. Hirvittävän kirpeän ruuan syömistä. Työtuolin ääriasennoissa työskentelyä. Kengät väärissä jaloissa kävelyä. Karkeiden kantapäiden rasvaamista.

Ei hetkinen – joku muu on tehnyt jo somessa kaiken tuon. Pahus sentään, Pahimuksen on sittenkin tultava huomenna tavallisiin töihin.