Tyrskähdetty: Eivät liikuntapaikat itseään hoida ja Linnavuorelle tarvitaan portaita

0

Luin Kaarina-lehdestä jutun monitoimitalon vahtimestareista. Itselleni tuli sellainen olo, että kaupunki on rakentanut palloiluhallin mutta unohtanut palkata työntekijät sinne. Ei ne liikuntapaikat itse itseään hoida, jonkun se nurmikko on leikattava.
Tavallinen mies

Toivoisin Piikkiön Linnavuorelle johtavalle polulle pariin jyrkimpään kohtaan portaita (aiemmin sellaiset yhdessä kohtaa olikin), että huipulle pääsisi ihailemaan kauniita maisemia ja vaikka lastenlasten kanssa eväsretkelle ensi kesänä.
67- ja 68-vuotiaat mummit ja 8 lastenlasta

Kaarinan kaupungin verkkosivuilta on nykyään vaikea löytää kunnolla yhteystietoja. Jos ei tiedä etukäteen, ketä etsii, tulee esille kaikki tai ei ketään. Voisiko jossain näkyä, ketkä ovat missäkin yksikössä töissä? Tehtävänimikkeet eivät kerro mitään.
Ärsyyntynyt

Kiitos Teemu Laurilalle viime Kaarina-lehden puuvinkeistä. Kannattaa myös ottaa selville, miten lähelle naapurin tonttia saa istuttaa isoja puita tai antaa kasvaa isoiksi. Yleensä ei saa istuttaa lähemmäs kuin viisi metriä rajasta, vaikka naapuri antaisi luvan. Lisäksi puiden istuttamisessa pitää huomioida, missä kulkevat vesi- ja viemäriverkostot sekä sähkökaapelit, sillä juuristo tekee ikäviä tuhoja.
Vesi- ja sähkökatkoja odotellessa