Tyrskähdetty: On lottovoitto asua Kaarinassa ja uimahallin kloorin haju pinttyy ihoon

0

On lottovoitto asua Kaarinassa. Olen havainnut jo 10 vuoden ajan ystävällisen palvelun kaikkialla. Kaarinan terveyskeskuksessa toimii palvelualtis henkilökunta. Minulla oli kova hammaskipu, ja sain siihen välittömästi taitavan hoidon. Muut kivut on myös hoidettu luotettavasti vuosien aikana.

Terveisiä Torpparinkadulta

Ovella lukee, että suosittelemme maskien käyttöä näissä tiloissa, ja silti henkilökunta on ilman maskia. Eikö ohjelaput pitäisi poistaa, jos niitä ei aiotakaan noudattaa? Kuka jatkossa kuuntelee mitään ohjeita, jos niitä esitetään pelkän periaatteen vuoksi?

Uskottavuus menee

Olen boomeri, keski-iän ohittanut krämppä, jonka kuuluisi rauhoittua. Olenko luulotautinenkin, kun haisen kloorille ja pyyhkeeni myös vielä seuraavana päivänä, kun olen uimahallin vesijuoksussa vetreentynyt? Peseydyn sampoolla huolellisesti ja kuivaan hyvin, mutta kloori seuraa minua. Onko kloorin määrää lisätty? Onko sen viikottainen hengittäminen haitallista? Entä päivittäin uimavalvojille?

Uuno Uimari

Kaarina-lehti kertoi, että Kaarina alkaa rokottaa riskiryhmiä 25.10 ja ajan voi varata verkossa. Olin hämmästynyt, kun 26.10. kävi ilmi, että kaikki ajat on jo varattu. Rokotteet ovat loppu! Miten tämä voi olla mahdollista, kun yksityiset terveysasemat rokottavat täyttä häkää ja apteekeistakin saa rahalla? Kaupungilla/sosiaalitoimella on takuulla numerotarkasti tiedossa maksuttomaan rokotukseen oikeutetut kaupunkilaiset – joten miksi ne olivat loppu ennen kuin ehtivät edes jakoon?

Ilmaantuiko vanhuksille uusia lähiomaisia?