Tyrskähdetty: Päivystyksestä ajettiin pois ja koululaisilla uimahallissa siivotonta kieltä

0

Terveyskeskus. Sain lopulta ajan sinne. Olikin päivystysaika, eikä lääkärin mielestä asia ollut päivystys asia. Miksi sellainen sitten annettiin? Ei lähetetty labraan eikä muuhunkaan tutkimukseen. Käski minun itse soitella Tyksiin. Soitettu yksityiselle.

Vatsakipu ja huono olo jatkuu vaan

Uimahallissa ei järjissään oleva aikuinen kestä käydä silloin, kun pukuhuoneessa on koululaisia ilman opettajaa, vain jonkinlaisen apuhenkilön valvonnassa. Arviolta kolmasluokkalaisten poikien sanavarastossa yleisimmin esiintynyt sana oli v***u. Ns. valvoja ei asiaan puuttunut mitenkään. Koululuokille tarvitaan oma pukuhuone, jossa saavat huutaa törkeyksiään ilman, että aikuiset ja heidän seurassaan olevan lapset joutuvat sitä kuuntelemaan.

Boomer

Autojen kaahaamisesta Kesämäen kaduilla on ollut paljon kirjoittelua. Mitä tekee kaupunki? Laittaa kolmiot siihen ainoaan risteykseen, joka aikaisemmin tasa-arvoisena vähän hidasti menoa.

Kesämäen asukas

Kiitos influenssarokottajalle, joka rokotit pienen poikani 8.11. ja annoit hänelle tarran ja pillimehun rokotuksen jälkeen. Pienellä eleellä unohtui rokotuksen kipu ja poika oli pillimehustaan todella onnellinen! Ihanaa välittävää palvelua.

Äiti ja onnellinen pikkupoika