Tyrskähdetty: Reipas päiväkotitäti kiittää ja miksi sammuneita katuvaloja ei vaihdeta

0

Kiitos sille yli-ihanalle hoitajalle, joka pisti korona 2 -piikin piikkikammoiselle sunnuntaina 7.11. Kun lähdin pois, kerroit, kuinka reipas olin, ja olisit antanut tarran, jos olisin halunnut.

Reipas päiväkotitäti

Viime vuosina Kaarinasta on kadonnut paljon ilmaisia, matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia: skeittipaikka, Hovirinnan uimarannalta rantalentopallokenttä ja koripallokenttä sekä uimahallin vierestä tenniskentät. Tällaisia paikkoja kuitenkin tarvittaisiin, jotta harrastaminen olisi mahdollista kavereiden kanssa.

Tärkeää Kaarinalle

Kaupungin palautepalvelusta paljastuu, että paljon on katuvaloja pimeänä, jopa useita lamppuja samalla kadulla. Kaupungin vastaus on, että lamppuja korjataan kaksi kertaa vuodessa. Eli talvella voi joutua odottamaan kevääseen. Uskomattomalta tuntuu!

Hiiska

Hei sinä nainen, kuka autoit torstaina 11.11. koulumatkalla pyörällä kaatunutta poikaamme. Sydämellinen kiitos! On hienoa huomata välittämistä tässä nykymaailmassa.

Kari Kultala

On pimeää, musta, märkä asfaltti ja vesisade. Kääntyessäsi kevytliikenteen väylän yli piha-alueelle jostakin putkahtaa autosi eteen jalankulkija, jolla on musta pipo, musta takki ja mustat housut ja tummat kengät. Voisiko olla edes yksi vaalea vaatekappale, puhumattakaan heijastimen hankkimisesta… Pyöräilijät havaitsee helpommin, mutta toivoisi ehdottomasti, että ennen kuin pyöräilijä ohittaa jalankulkijan, rullahiihtäjän ja vaikkapa koiran taluttajan, hän kilauttelisi pyörän kelloa.

Hätäjarrutus