Avi jatkaa todennäköisesti rajoituksia yli vuodenvaihteen

0

Lounais-Suomen aluehallintovirasto harkitsee jatkavansa määräyksiä, joilla yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty sekä tietyt tilat määrätty suljettaviksi Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Nykyiset määräykset ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien epidemiatilanteissa ei ole tapahtunut käännettä parempaan ja Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä on suosittanut voimassa olevien määräysten jatkamista.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto harkitsee siksi nykyisten, vuoden loppuun asti voimassa olevien rajoitusten jatkamista. Rajoitusten tarkempi sisältö ja kesto varmistuvat huomisen keskiviikon aikana. Mahdolliset päätökset pyritään antamaan 29.12.2021 molempien sairaanhoitopiirien kuntien alueille.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here