Avi jatkaa todennäköisesti rajoituksia yli vuodenvaihteen

0

Lounais-Suomen aluehallintovirasto harkitsee jatkavansa määräyksiä, joilla yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty sekä tietyt tilat määrätty suljettaviksi Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Nykyiset määräykset ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien epidemiatilanteissa ei ole tapahtunut käännettä parempaan ja Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä on suosittanut voimassa olevien määräysten jatkamista.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto harkitsee siksi nykyisten, vuoden loppuun asti voimassa olevien rajoitusten jatkamista. Rajoitusten tarkempi sisältö ja kesto varmistuvat huomisen keskiviikon aikana. Mahdolliset päätökset pyritään antamaan 29.12.2021 molempien sairaanhoitopiirien kuntien alueille.