Joulu rauhallinen, liikenteessä pieniä liukasteluja

0
Arkistokuva.

KAARINA Jouluaika 24.-26.12. oli poliisin näkökulmasta Kaarinassa hyvinkin rauhallinen.

– Poliisilla oli Kaarinassa joitakin hälytystehtäviä, ja niistä suurin osa oli liikennetehtäviä. Joulupäivänä poliisille ilmoitettiin alueella muutamista tieltä suistumisista. Ajokeli oli joulupäivänä erittäin huono, kertoo Katri Tammio Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Koko Lounais-Suomessa poliisilla oli joulunpyhinä arviolta 530 erilaista hälytystehtävää. Hälytystehtävämäärä oli joulupyhien aikana maltillinen, jääden esimerkiksi merkittävästi tavanomaisen viikonlopun tehtävämäärästä.

Kokonaistehtävämäärässä ei myöskään viime jouluun verrattuna tapahtunut suurta muutosta, mutta erityisesti kotihälytysten määrässä on ollut lievää kasvua. Noin viidesosa hälytystehtävistä kohdistui ihmisten koteihin.

Joulupäivän sankka lumisade teki ajo-olosuhteista erittäin hankalat. Koska liikenteen määrä oli kuitenkin varsin vähäinen, ei huono keli onneksi myötävaikuttanut kuin muutamaan kolariin ja ulosajoon.

Vakavia väkivallantekoja kirjattiin koko poliisilaitoksen alueelta pyhien aikana vain pari kappaletta.