Kaarinan uimahalliin ja liikuntasaleihin jatkossa vain koronapassilla

0
Koronapassi voi olla työlästä löytää myöhemmin kännykältä. Tämän vuoksi moni on halunnut tulostaa sen paperille tai ottanut siitä kuvakaappauksen. Kuvakaappauksen qr-koodi on vaikuttanut toimivan.

Kaarinan kaupungin sisätiloissa järjestämissä tilaisuuksissa kiristetään koronarajoituksia. Koronapassia vaaditaan yhä useammassa paikassa. Samalla on näytettävä myös henkilöllisyystodistus.

Esimerkiksi Kaarinan uimahalliin, kuntokouluihin ja sisäliikuntatiloihin pääsee jatkossa vain koronapassia näyttämällä. Samoin koronapassia tarvitaan kaupungin järjestämässä harrastustoiminnassa, kuten kansalaisopiston kursseilla.

Koronapassia vaaditaan myös kaupungin järjestämissä tai kaupungin tiloissa järjestetyissä tapahtumissa, joissa on yli 20 henkilöä.

Alle 16-vuotiailta ei vaadita koronapassia. Koronapassia ei tarvitse näyttää myöskään kirjastoissa tai nuorisotiloissa, oppilaitosten toiminnassa, sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluissa eikä lakisääteisissä osallistumistilaisuuksissa.

Rajoitukset ovat voimassa vuoden loppuun. Koronapassin käyttö perustuu Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätökseen.

Mikäli olet ottanut kaksi koronarokotetta, saat koronapassin verkosta kirjautumalla Omakantaan. Tarvitset verkkopankkitunnukset.