Menomono

0
Tapahtumia keskiviikosta keskiviikkoon.

Ke 15.12.


Familjecafé i Papinholma församlingshem onsdagar kl. 10–12 (inget café 22.12., 29.12. och 5.12.). Arr. Folkhälsan i S:t Karins och Åbo svenska församling.

Avoin Puntari keskiviikkoisin klo 10–12. Tule kahville, keskustelemaan sekä kohtaamaan. Järj. Kaarinan kansalaistoiminnan keskus.

Kauneimmat joululaulut klo 18 Kaarinan kirkossa ja Kuusiston kirkossa. Järj. Kaarinan seurakunta.

To 16.12.


Ystäväkahvila torstaisin klo 9.30–11.30 Ampperissa. Klo 10 Hovisiskot-lauluryhmä. Viimeinen kerta. Järj. vapaaehtoiset.

Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 Hovirinnan koulun liikuntasalissa. Lisätiedot: p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Luento: Riimut ja arkeologinen tekstitutkimus. Klo 18 Kaarina-talossa. Janne Harjula kertoo esimerkkien avulla, miten arkeologi tutkii ja tulkitsee tekstejä. Turkulaisten käytössä keskiajalla olivat riimut ja latinalaiset aakkoset, kirjoitusalustana paperi, pergamentti, puu ja tuohi. Järj. Kaarinan kaupunki.

Pe 17.12.


Konsertti: Jääkukkien takana. Klo 19 Kaarina-talossa. Puolalanmäen lukiosta alumnien lauluyhtye Vala ja soitinyhtye Harras esittävät uusia ja vanhoja joulusävelmiä kahden yhtyeen keskusteluksi sovitettuina. Järj. Kaarinan kaupunki.

La 18.12.


Lasten kauneimmat joululaulut klo 14 Kaarinan kirkossa. Järj. Kaarinan seurakunta.

KaMu-kuoron joulukonsertti klo 18 Kaarinan kirkossa. Järj. Kaarinan seurakunta.

Su 19.12.


Kauneimmat joululaulut klo 14 Littoisten seurakuntatalolla sekä klo 17 ja 19 Kuusiston kirkossa. Järj. Kaarinan seurakunta.

Vanhan musiikin joulukonsertti Piikkiön kirkossa 19.12. klo 18. Yleisradion ”Riston valinnan” Risto Nordell ja urkuri Ville Urponen. Renessanssin ja barokin aikana sävellettiin paljon jouluaiheista musiikkia uruille. Nordell juontaa. Konsertti päättyy Georg Friedrich Händelin Messias-oratorion uruilla raikaavaan Halleluja-kuoroon. Maksullinen. Järj. Piikkiön seurakunta.

Ti 21.12.


Ruokis ja Ruokiksen joulujuhla klo 12 Kaarinan kirkolla. Operaatio Ruokakassin ruokaa jaossa. Ota oma kassi mukaan. Järj. Kaarinan seurakunta.

Jouluyhteislaulua Kaarina-salissa klo 19. Yhteislaulua vetää Mervi Levo, pianosäestäjänä Maija Leino. Järj. Kaarinan kaupunki.

Useina päivinä


Ikäihmisten palvelutori Eerikki on auki ma–to klo 9–12. Puhelinneuvonta palvelee aukioloaikoina numerosta 050 512 9150. Eerikin tapahtumat peruttu vuoden loppuun. Järj. Kaarinan kaupunki.

Satuhetki Kaarinan pääkirjastossa 15.12. klo 9.30 ja 10. Littoisten kirjastossa 16.12. klo 9.30 ja 10. Piikkiön kirjastossa 16.12. klo 9.30. Svensk sagostund i S:t Karins huvudbibliotek 16.12. kl. 18. Järj. Kaarinan kaupunki.

SPR Lähitupa auki maanantaista torstaihin klo 11–14, pe klo 11–13 (Pehtorinkatu 2C). Tule kahvittelemaan ja jutustelemaan. Maanantaisin ja torstaisin saa apua tietokoneen ja kännykän pulmatilanteisiin klo 11–14.30 sekä perjantaisin klo 11–13.

Taidenäyttelyt joulukuussa. Kaarina-talossa Tauno Hurrin joululehtikokoelma, käsityökuusia sekä jouluinen miniatyyriasetelma. Mökki Galleriassa Sibel Kantolan jouluisia kuvia sekä Eloa ja iloa -yhdistyksen joulurunoja. Piikkiön kirjastossa Kaarinan Kuvaajien Läheisyys.

Varaudu koronapassin esittämiseen. Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.