Puntari jatkaa nykyisissä tiloissa ainakin toistaiseksi

0

Kaarinan kansalaistoiminnan keskus Puntari saa jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissa ainakin kesään asti. Kaupunginhallitus päätti maanantai-iltana Tommi Leppäsen (ps.) esityksestä myöntää 7 000 euron avustuksen Puntarin tilakuluihin. Päätös oli yksimielinen.

Avustusasiaa käsiteltiin edellisen kerran kaupunginhallituksessa marraskuun lopussa, jolloin pykälä jäi pöydälle. Kaupunginhallitus halusi jäädä tuolloin odottamaan tietoa STEAn tukipäätöksestä. Joulukuussa selvisi, ettei Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus saa tukea STEAlta.

Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus haki Kaarinan kaupungilta alun perin avustusta 17 000 euroa. Edellisen kokouksen jälkeen se kuitenkin täydensi avustushakemustaan. Ehdotuksena oli, että kaupunki myöntää avustusta 7 000 euroa, jolla pystytään kattamaan vuokra- ja käyttökulut kesäkuun loppuun saakka.

Loppuvuoden vuokra- ja käyttökulut Kaarinan kansalaistoiminnan keskus pyrkii hakemaan muualta ja saaduilla avustuksilla jatketaan toimintaa nykyisissä tiloissa niin kauan kuin se on mahdollista. Puntarille yritetään löytää myös korvaavaa paikkaa kaupungin omista tiloista. Puntarin käyttöön sopiva tila voisi löytyä esimerkiksi Oskarintalosta, joka tällä hetkellä toimii kaupungin koronarokotuspisteenä.