Ristikallion päiväkotiin valittiin uusi johtaja

0
Ristikallion päiväkodin nykyinen johtaja Mika Pyy siirtyy varhaiskasvatuksen palveluohjaajaksi. Arkistokuva vuodelta 2020.

Ristikallion päiväkodin uudeksi johtajaksi on valittu Miitta Kukko , joka aloittaa tehtävässä tammikuun alussa. Kukko työskentelee tällä hetkellä Paimiossa Ala-Vistan päiväkodin johtajana. Valintatyöryhmä oli valinnassa yksimielinen.

Ristikallion päiväkodin nykyinen johtaja Mika Pyy siirtyy varhaiskasvatuksen palveluohjaajaksi.

Ristikallion päiväkodinjohtajan virka oli haettavana syyskuussa, ja hakuaikaa jatkettiin vielä lokakuun puoleenväliin. Virkaa haki viisi henkilöä, joista kaikki täyttivät tutkinnon osalta kelpoisuusehdot. Haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa haastattelua edeltävänä päivänä ja yksi kutsutuista jätti saapumatta haastattelutilaisuuteen.